Världsstjärnorna gör upp på slottet.

Mats Wilander vs. John McEnroe.

Mats Wilander, John McEnroe, Henri Leconte, Goran Ivanisevic, m fl kommer till Skåne i sommar. Intill det vackra Svaneholms slott ska Svaneholm Open, som är en del av ATP Champions Tour, spelas med några av världens bästa tennisspelare genom tiderna.

Denna gången är det allvar. Nu kämpar dom för sitt lands ära. Klassisk rivalitet möter högklassig underhållning, och en unikt evenemang i den svenska solen.

Världens bästa tennisnation.

Unik möjlighet att se de gamla världsstjärnorna i en fantastisk slottsmiljö. Det sista kvartsseklet vann Sverige, USA, Frankrike och Australien 20 av 25 Davis cup titlar. Tillsammans dominerade man världstennisen. Men det finns en del ouppklarat. USA har liksom Sverige 7 segrar, spelare har revanscher att utkräva, etc. I sommar drabbas stjärnorna samman igen på Svaneholm slott för att slutligen avgöra saken. Ta chansen att uppleva magin igen. Boka biljetter eller din egen Grand Slam Svit nu. 

En fest du inte vill missa.

På Svaneholm Open kommer du att få härlig tennisunderhållning from några av de största legenderna genom tiderna – allt i en fantastisk miljö.

Dessutom finns det ett totalt koncept för att göra ditt besök till en helhetsupplevelse.

Vi erbjuder mat och dryck, intervjuer, utställningar, digitala upplevelser och mycket mer. Efter en fantastisk dag på banan erbjuds After Tennis med musikunderhållning på Svaneholm Garden Bar.

Läs mer genom att klicka på knapparna till höger eller nedan.