Olof Mellberg och Patrik ”Bjärred” Andersson spelar tennis med Zelmerlöw och Björkman!

Olof Mellberg och Patrik ”Bjärred” Andersson

Stjärnorna samlas på Svaneholm Open

Olof Mellberg och Patrik ”Bjärred” Andersson spelar tennis med Zelmerlöw och Björkman!

Invigningen av Svaneholm Open – ATP Champions Tour blir stjärnspäckad. Sedan tidigare är det bekräftat att Måns Zelmerlöw sjunger spelar en kändisdubbel tillsammans med Jonas Björkman. Nu är det klart att det blir Olof Mellberg och Patrik ”Bjärred” Andersson som gör dem sällskap.

Olof Mellberg, vinnare av guldbollen och 117 landskamper för Sverige, har ett stort tennisintresse och spelar numera så ofta han kan, efter att ha lagt racket på hyllan som 14-åring.
”– Hade någon sagt till mig som tonåring att jag skulle få Guldbollen hade jag bara skrattat. Jag spelade ju tennis och drömde mer om Wimbledon. Jag var inte lika intresserad av fotboll”, sa Mellberg i en intervju med Aftonbladet 2003.

Patrik ”Bjärred” Andersson med en fantastisk fotbollskarriär bakom sig med bland annat 96 landskamper har även han ett brinnande tennisintresse. Patrik är även involverad i utvecklingen av svensk tennis, bland annat som styrelseledamot i en tennisakademi i Stockholm.

Mellberg och Andersson delas upp och spelar i lag med antingen Björkman eller Zelmerlöw. Lottningen sker på plats.

Invigningen innehåller även en öppningscermoni, uppträdande av Måns Zelmerlöv samt en reunion match med det som en gång var Team SIAB, Sveriges mest framgångsrika team, med Joakim Nyström, Anders Järryd, Hans Simonsson, Mats Wilander och med Jonte Sjögren som tränare.

Det vill du inte missa. Säkra dina biljetter nu, så ses vi på årets största tennisfest, Svaneholm Open den 26-29 juni.

Svaneholm Open – ATP Champions Tour 2019 spelas den 26-29 juni vid Svaneholms Slott i Skåne som en unik lagturnering mellan fyra av de största tennisnationerna i historien; Sverige, USA, Frankrike och Australien.

Varje nationslag består av 2 spelare som har varit världsetta i tennis eller har vunnit en Grand Slam turnering.

Invigningen sker den 26 juni med start 18.30. Den 27 och 28 juni spelas semifinalerna mellan Sverige och Frankrike samt mellan USA och Australien. Lördagen den 29 juni blir det final.

Både semifinalerna och finalen består av två singelmatcher och en dubbelmatch.

Biljetter

Biljetter med reserverad sittplats – en unik upplevelse med några av de bästa tennislegenderna i världen.(Från 275kr/person)

Boka via Ticketmaster
Om spelarnaOm ATP Champions Tour
Svaneholm Open Editor

Author Svaneholm Open Editor

More posts by Svaneholm Open Editor