Karin Tingne band spelar på Svaneholm Open

Prisade musiker spelar på Svaneholm Open

Svaneholm Open – ATP Champions Tour är stolta att presentera att Karin Tingne band spelar på After-Tennis den 28/6 och 29/6.

Karin och Peter Tingne vann för några månader sedan priset som årets musikaliska kreatörer i Skurup. Priset delas ut av Skurups Sparbank med motiveringen:
”För deras breda musikaliska register, stora talang och goda entreprenörskap , som gett dem en lysande genomslagskraft. Karins kraftfulla, men känsliga röst har ett stort djup och träffar rakt in i hjärtat och tillsammans med Peters ackompanjemang blir det en oslagbar kombination”.
– ”Svaneholm Open vill gärna lyfta fram pristagarna och det gör vi genom att låta dom uppträda under Svaneholm Open, säger Mårten Hedlund, Tournament Director.
Karin och Peter Tingne kommer att uppträda varje dag från den 26-29 juni i Svaneholms slottspark. Dessutom kommer Karin tillsammans med sitt 12 mannaband att inta huvudscenen och spela covers den 28 och 29 juni.
Vem vet.. kanske får man ett och annat gästspel av de gitarspelade tennisstjärnorna Mats Wilander och giganten John McEnroe.

Svaneholm Open – ATP Champions Tour 2019 spelas den 26-29 juni vid Svaneholms Slott i Skåne som en unik lagturnering mellan några av de största tennisnationerna i historien; Sverige, USA, Frankrike och ett världslag.

Varje nationslag består av 2 spelare som har varit världsetta i tennis eller har vunnit en Grand Slam turnering.

Invigningen sker den 26 juni med start 18.30. Den 27 och 28 juni spelas semifinalerna mellan Sverige och Frankrike samt mellan USA och Världen. Lördagen den 29 juni blir det final.

Både semifinalerna och finalen består av två singelmatcher och en dubbelmatch.

Enstaka logeplatser

Läs mer och boka

Ordinarie sittplatser

Biljetter med reserverad sittplats – en unik upplevelse med några av de bästa tennislegenderna i världen.(Från 275kr/person)

Boka via Ticketmaster
Om spelarnaOm ATP Champions Tour
Svaneholm Open Editor

Author Svaneholm Open Editor

More posts by Svaneholm Open Editor