Jonas Arnesen ny krönikör för Svaneholm Open – ATP Champions Tour

Svaneholm Open – ATP Champions Tour kan med stolthet presentera vår nya krönikör Jonas Arnesen. Jonas kommer att skriva krönikor och artiklar regelbundet fram till turneringen och även varje dag under turneringen.

Ingen kan väl presentera vår krönikör bättre än Jonas själv.

Jonas Arnesen om krönikör Jonas Arnesen

” – Kontroversiell är ett omdöme jag ibland får läsa eller höra om mig. Tar lätt på saken men har ändå svårt att förstå varför det anses kontroversiellt att framföra även åsikter som inte är politiskt korrekta eller inte överensstämmer med vad majoriteten anser.

Hur som helst kommer jag fortsätta att reagera mot sådant som solkar ner den vita sporten.
Dit hör dopning, inkompetenta förbundspampar, fuskare, spelare som tankar, lata tränare, hispiga eller trötta generalsekreterare, ett uppgivet tennis-Sverige och en hel del annat.

Försvinner lusten att kämpa mot sådant slår jag igen datorn för gott – lovar!

Är en stor tennisvän som i likhet med många andra var hyggligt lovande som junior men inte ens kom i närheten av resultat som är värda att nämna.

Har följt tennisen som journalist sedan 1979 – Smålandstidningen, Barometern, Expressen och SvD (där jag stannade i 28 år) och är frilans sedan maj 2013.

Skrev tillsammans med tidigare världstvåan Magnus Norman och journalisten Patrik Cederlund boken Tennis off the record 2005.

Två gånger utsedd till Sveriges främste tennisjournalist.

Nog om mig. 

 

-”Vi är fantastiskt glada att kunna presentera Arnesen som krönikör. Med sitt stora kunnande och träffsäkra analyser kommer han att ge oss många intressanta och spännande artiklar och krönikor, säger Mårten Hedlund, Tournament Director Svaneholm Open – ATP Champions Tour.

Håll ögonen öppna för Jonas krönikor här på https://svaneholmopen.com

Svaneholm Open Editor

Author Svaneholm Open Editor

More posts by Svaneholm Open Editor