Goran Ivanisevic spelar Svaneholm Open

Goran Ivanisevic ersätter Pat Cash och bildar tillsammans med Mark Woodforde Team World

Svaneholm Open är glada och stolta att få presentera en ny spelare riktigt tung spelare till sommarens turnering – Goran Ivanisevic som kommer att ingå i team World och ersätter Pat Cash som tyvärr har fått förhinder.

”- Det är otroligt kul och spännande att kunna presentera Goran Ivanisevic som ersättare till Pat Cash. Ivanisevic är en fantastisk spelare och en fantastisk personlighet och är dessutom mer känd för den stora skandinaviska publiken”, säger Mårten Hedlund, Tournament Director.

Ivanisevic är långt mer än en fullgod ersättare, han adderar ytterligare stjärnstatus till turneringen. Mötet mellan honom och McEnroe den 27 juni blir en av turneringens absoluta höjdpunkter.
Pats avhopp gör att vi döper om Australiens team till Team World. Woodforde och Ivanisevic kommer att göra allt för att vinna mot de andra länderna.

Unfortunately, I can’t make the Svaneholm Open this year as I am coaching young Aussie player, Alexei Popyrin during the grass tournament at Wimbledon. I hope to be back next year and enjoy watching my replacement and fellow Wimbledon Champion, Goran Ivanisevic’ – Pat Cash says.

Goran Ivanisevic har 22 ATP singel- och 9 dubbeltitlar. Han var som bäst världstvåa 1994 men nådde aldrig förstaplatsen. Han vann, som hittills ända Wild-Card spelare, Wimbledon 2001 efter att ha blivit tvåa tre gånger tidigare.

Läs Arnesens krönika om Ivanisevic och hans medverkan i Svaneholm Open här.

Svaneholm Open – ATP Champions Tour 2019 spelas den 26-29 juni vid Svaneholms Slott i Skåne som en unik lagturnering mellan några av de största tennisnationerna i historien; Sverige, USA, Frankrike och ett världslag.

Varje nationslag består av 2 spelare som har varit världsetta i tennis eller har vunnit en Grand Slam turnering.

Invigningen sker den 26 juni med start 18.30. Den 27 och 28 juni spelas semifinalerna mellan Sverige och Frankrike samt mellan USA och Världen. Lördagen den 29 juni blir det final.

Både semifinalerna och finalen består av två singelmatcher och en dubbelmatch.

Enstaka logeplatser

Läs mer och boka

Ordinarie sittplatser

Biljetter med reserverad sittplats – en unik upplevelse med några av de bästa tennislegenderna i världen.(Från 275kr/person)

Boka via Ticketmaster
Om spelarnaOm ATP Champions Tour
Svaneholm Open Editor

Author Svaneholm Open Editor

More posts by Svaneholm Open Editor