Boende

Från hotell och spa till slott.

Hotell Mossbylund

Ett stenkast från havet på Skånes vackra Sydkust hittar du Hotell Mossbylund. Hos oss står det familjära, det lokala och det gemytliga i fokus – oavsett om ni vill koppla av i vårt sköna spa, koppla på med träning eller koppla upp i våra moderna konferenssalar. Med bara 40 minuter till Malmö och Lund och 15 minuter till Ystad är vi nära, men ändå långt från vardagen.

Boka boende

Häckeberga slott

Underbart beläget på en holme i Häckebergasjön utanför Genarp finner du Häckeberga Slott. Det ligger ca 30km öster om Malmö och bara 10 minuter från Svaneholm. Nuvarande slott är byggt 1870 i fransk renässansstil.

Boka boende

Ystad Saltsjöbad

Här kan du njuta av jacuzzi, bastu, swimmingpool, lågvattenpooler, isvak, relaxrum och mycket mer. Vill du få upp pulsen har du även tillgång till gym och träningspass. Hotellet har två olika restauranger, en fransk-amerikansk inspirerad och en Italiensk lagar kärleksfull mat från grunden med lokala råvaror.

Boka boende

Hotel MJ’s

Ett modernt hotell med en klassisk stil. Hotell MJ’s ligger nära både Malmö modern art museum och Malmö slott. Loungen är ett av Malmös hetaste ställen att träffa vänner och mingla.

Ljusa rum stilig inredning och gratis WIFI. Sviterna har separat vardagsrum. Givetvis finns rumservice.

Boka boende